Handbalistele Coronei Brașov vor participa, în 28 şi 29 decembrie 2018, la Memorialul „Constantin Tiţa”, la Râmnicu Vâlcea, competiţie la care vor fi prezente echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău şi CSM Slatina.

Dacă la turneul de pe teren propriu, antrenorul Coronei, Ion Crăciun, şi-a dorit să vadă la lucru mai mult jucătoarele care nu au apucat să evolueze în campionat, nefiind interesat, în primul rând, de rezultate, la competiţia de la Vâlcea, tehnicianul Braşovului a spus că lucrurile se schimbă: „Vreau să le văd pe fete că se bat şi pentru rezultat, pentru că au nevoie de asta la moral. Mai este foarte puţin şi reîncepem jocurile pe puncte şi trebuie să fim pregătiţi”.

Pentru Memorialul „Constantin Tiţa”, la Corona au revenit în echipă şi cele trei jucătoare care au beneficiat de o scurtă vacanţă după participarea la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Este vorba despre Laura Chiper, Eliza Buceschi şi Marina Dmitrovic. „Vom fi în echipă completă, dacă se poate spune aşa, pentru că încă nu o avem în teren şi pe Bianca Tiron, care va reveni după jumătatea lui ianuarie, astfel că mă aştept să văd altceva în teren. Sper ca fetele să fie motivate şi dornice să joace handbal şi să facă meciuri bune. Avem nevoie de jocuri bune, pentru că nu mi-a prea plăcut ce am văzut în turneul de la Braşov. Îmi doresc foarte tare ca toată lumea să arate altceva în joc în meciurile care vor urma”, a completat Ion Crăciun.

După turneul de la Vâlcea, Corona revine la Braşov, iar echipa va avea liber de Revelion, urmând ca apoi să reia pregătirea primei etape din 2019, în care Corona va juca, în deplasare, cu Minaur Baia Mare.

 

Articolul precedentMijloacele de transport în comun din Brașov vor circula și noaptea, în fiecare weekend
Articolul următorUcraineancă depistată de polițiști că locuia ilegal, la Brașov