Maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a decedat din cauze naturale. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a Forțelor Speciale Române.

Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

Maistru militar clasa a II-a Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.

„Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile. Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia. Funerariile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia. Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Forțelor Speciale Române.

Articolul precedentCutremur, joi, într-o zonă neobișnuită din România. Ce magnitudine a avut
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET