Foto: Facebook / Mihai Cîmpeanu

Primarul interimar al municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, a precizat într-o postare pe pagina de Faceboook că romii implicanți în scandalul din a doua zi de Paște nu vor mai primi ajutoarele sociale. 

Vă reamintim că mai mulți romi s-au luat la bătaie luni, iar polițiștii locali care au intervenit la fața locului au fost și ei loviți cu lopețile în cap. Doi agresori au fost arestați preventiv pentru următoarele 30 de zile. Mesajul postat de primarul interimar Mihai Cîmpeanu, pe Facebook, mai jos:

Toleranță ZERO pentru astfel de manifestări!
Este o situație de neacceptat pentru Codlea, mai ales că vorbim de un cartier în care s-a investit pe parte de educație, inclusiv din fonduri europene, peste 4 milioane de euro. Nu este posibil să avem o asemenea rată de risc în cartierul Mălin și o imagine negativă asupra orașului.
Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune toate măsurile necesare la nivelul administrației pentru corectarea și sancționarea acestor derapaje. Orice ajutor din categoria socială pentru acești indivizi infractori implicați in evenimentul nefericit din cursul serii trecute va fi sistat.
Codlea s-a dovedit în timp un oraș cu oameni liniștiți, care muncesc și își cresc copiii în siguranță și așa trebuie să rămână.

Agresorii de la Codlea au fost arestați!

VIDEO Lupte de stradă, între țigani, și la Codlea! Patru forțe de ordine RĂNITE!

Articolul precedentCOVID-19. România are peste 500 de morţi!
Articolul următorMinisterul Sănătății a anunţat cine este primul medic răpus de COVID-19!