Țiganii din județul Brașov continuă să își facă de cap. O adevărată bătaie a izbucnit, în această seară, în cartierul Mălin, din municipiul Codlea. 

Este vorba despre o luptă între două clanuri de romi. Din nefericire, doi polițiști locali care au încercat să aplaneze conflictul au fost loviți de țigani, în cap, cu lopețile. Au mai fost agresaţi un angajat al IPJ Braşov şi un jandarm. Se pare că și alte victime, dintre agresori, sunt în stare mult mai gravă. Răniții au fost duși, inițial, la unitatea medicală din Codlea, apoi transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov. La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje medicale. A fost nevoie și de intervenția în forță a jandarmilor, care au încătușat agresorii.

Ce a declarat viceprimarul interimar din Codlea, Erwin Albu, despre incident!

„La data de 20 aprilie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Codlea, jud. Brașov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și polițiști locali. Incidentul a fost aplanat. Cercetările sunt în curs de desfășurare. În urma incidentului, unui număr de 4 forțe de ordine li se acordă îngrijiri medicale, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Articolul precedentCOVID-19. Un nou deces, la Brașov! 11 morți în total!
Articolul următorPolițiștii au reținut patru persoane, după incidentele de la Codlea!