Biblioteca Județeană Brașov și partenerii ei (Fundația Progress și Asociația Simplon România) are plăcerea să anunțe și să vă invite la Târgul național de știință și tehnologie pentru copii Code Kids Fest 2020, care se va desfășura online în zilele de 3-4 decembrie 2020. 
 
Deschiderea va avea loc joi, 3 decembrie 2020, orele 14,00. Deschiderea oficială și premierea din 4 decembrie, orele 16,45, se vor transmite live pe Facebook. Evenimentul se va derula online pe platforma hopin.to și biletul dumneavoastră gratuit se află la un click distanță, la următorul link unde trebuie să vă înscrieți și să vă creați un cont, urmând pașii. 
 
Timp de două zile se vor putea urmări proiecte digitale ale copiilor pasionați de tehnologie, programare și robotică, din cluburile Code Kids funcționale în bibliotecile publice din județele Argeș, Brașov, Caraș Severin, Constanța, Gorj, Harghita, Hunedoara, Sălaj, Tulcea, Vâlcea. Din județul Brașov va participa echipa clubului Code Kids (BAMEEM) cu proiectul unui ceas digital comunitar.
 
Concursul cu prezentarea proiectelor copiilor, secțiunea de expoziție unde se pot viziona clipurile video ale proiectelor vor fi urmate de ateliere interactive susținute de experți în domeniul roboticii și programării și de întâlniri interesante cu invitați surpriză. 

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentDoliu la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov
Articolul următorCeață densă, până la ora 23.00, în nouă județe!