Din data de 8 decembrie, până în 22 decembrie, Realitatea de Brașov a inițiat două sondaje, care au avut ca temă alegerile locale din vara viitoare. Astfel, ne-am propus să aflăm preferințele brașovenilor în ceea ce privește viitorul primar al municipiului.

În prima săptămână v-am întrebat pe cine alegeți primar dintre George Scripcaru și Gheorghe Ialomițianu. Rezultatul a fost unul surprinzător (foto), cel puțin la prima vedere. Asftel, fostul ministru al finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, a câștigat acest sondaj, cu 56% din voturi, față de 44% cât a avut George Scripcaru. Au fost înregistrate 5.300 de voturi.

În cea de-a două săptămână a sondajului, întrebarea a rămas aceeași, unul dintre candidați a fost tot George Scripcaru. Doar că de data aceasta s-a „duelat” cu Allen Coliban, candidatul USR. Rezultatul nu lasă loc de comentarii (foto). Astfel, Allen Coliban l-a “zdrobit” pe George Scripcaru și a primit 70% din voturile internauților, față de 30% cât a avut actualul primar. Au votat 4.400 de oameni.

Rămâne de văzut cât de relevante sunt aceste sondaje…