Consiliul Județean Brașov a găzduit prima ședință trimestrială din acest an a reprezentanților decizionali ai Regiunii Centru.

Cu acest prilej, primarul Râșnovului, Liviu Butnariu, a fost ales reprezentant al orașelor din județul Brașov în Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru.

Consider alegerea mea în Consiliu drept o recunoaștere a dezvoltării comunității râșnovene, a muncii pe care o depunem pentru atragerea de fonduri europene și a faptului că la Râșnov facem o administrație de calitate, împreună cu cetățenii și pentru cetățeni”, a declarat primarul Liviu Butnariu.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru este compus din președinții celor șase consilii județene din această regiune (Brașov, Sibiu, Alba, Covasna, Harghita, Mureș ), alături de primarii municipiilor reședință de județ și edilii nominalizați să reprezinte orașele și comunele pentru fiecare județ.

Brașovul este reprezentat de președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, de primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, de primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu, și de primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaș.

Cei 24 de membri ai CDR Centru prezenți la întrunirea de la Brașov au dezbătut subiectele propuse pe ordinea de zi, punând accent pe stadiul implementării proiectelor de dezvoltare contractate la nivel regional, în corelare cu perspectivele de dezvoltare economic regională, ce se pot încadra în direcțiile de finanțare prevăzute pentru următoarea perioadă de finanțare.

Articolul precedentProiectele IMPORTANTE ale municipiului Brașov, dezbătute ASTĂZI. Vezi AICI ordinea de zi
Articolul următorHANDBAL: Corona, pe podiumul Ligii Naționale