În urma unei analize tehnice realizată de reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Brașov, alături de cei de la SDEE Transilvania Sud și firma constructoare, s-a stabilit un anumit grafic de lucrări.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în perioada 07.11 – 08.11.2019, pe timp de noapte, vor fi executate traversări de carosabil pe strada Nicolae Bălcescu, între:

– strada PIEȚII și PIAȚA TEATRULUI  și B-dul 15 NOIEMBRIE, între:

 – strada AGRIȘELOR și strada MATEI BASARAB.

În data de 08.11.2019, după ora 09:00, se vor efectua lucrări de traversare a carosabilului, pe B-dul 15 NOIEMBRIE, în dreptul străzii GRĂDINARILOR, iar în data de 09.11.2019, după ora 08:00, lucrările vor fi efectuate tot pe B-dul 15 NOIEMBRIE, între:

– Panini  și  Unitatea Militară Brigada 2, Vânători de munte “Sarmizegetusa” și

– J’adore Bistro și strada DOROBANȚILOR

Circulația rutieră în zonele mai sus menționate va fi parțial restricționată.

Lucrarea de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționare a rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov. Lucrările vor fi efectuate de firma S.C. SUNTECH, Galați.

Articolul precedentLucrările Companiei Apa restricționează traficul din Brașov
Articolul următorFocar de hepatită la o școală din Brașov?!