Focar de hepatită la o școală din Brașov?!

Mai mulți copii au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Toți au simptomele Hepatitei A, boala mâinilor murdare. Aceștia sunt elevi într-o clasă de la Școala Gimnazială nr. 12 din municipiu.

Realitatea de Brașov a încercat să contacteze autoritățile, însă, fără niciun rezultat, astfel că până în momentul de față nu există nicio confirmare oficială. Totuși, cei de la Biz Brașov au vorbit cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, iar aceștia, potrivit sursei citate, ar fi declarat că focarul provine dintr-o zonă populată cu cetățeni de etnie romă, de pe strada Carierei. Singurii care au confirmat exista unui potențial pericol sunt comisarii OPC Brașov.

„Cunoaștem aceste lucruri pentru că am fost sesizați de părinți, aseară. În momentul de față desfășurăm un control la școala gimnazială numărul 12. Am solicitat prezența echipelor DSP împreună cu noi, Cercetăm din toate punctele de vedere pentru că pare a fi o situație cu potențial pericol”, a declarat Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov.

Articolul precedentSe modernizează rețeaua electrică de pe bulevardul 15 Noiembrie și strada Nicolae Bălcescu
Articolul următorFOTO+VIDEO Cum arată cele două etaje modernizate de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov?