„Războiul” PNL – PSD continuă! Veștea îi răspunde lui Dunca

După ce zilele trecute, președintele PSD Brașov, Marius Dunca, l-a acuzat pe liderul PNL Brașov, Adrian Veștea, că promovează în funcții publice persoane cu legături mafiote, răspunsul celui din urmă nu a întârziat să apară.

Vedeți AICI ce a declarat Marius Dunca. 

Replica lui Adrian Veștea, mai jos: 

În cei aproape 4 ani de mandat în fruntea Consiliului Județean Brașov am adoptat hotărâri de CJ cu unanimitate de voturi, intr-o proporție de peste 95 % din totalul celor adopate. O singură hotărâre a cazut la vot în cei 4 ani de mandat, cea referitoare la plafonarea salariilor angajaților CJ Brașov, reluată și adoptată ulterior!
Partidul Social Democrat are reprezentanți în toate comisiile de specialitate ale CJ Brașov, care au votat aceste hotărâri și s-au implicat activ în activitatea tuturor comisiilor de specialitate din CJ! Președintele de comisie este ales dintre consilierii care fac parte din comisia respectivă, nu este propus de către președinte, iar dl Kadas este președinte al comisiei de sănătate de 4 ani și cu votul consilierilor PSD! Prin urmare, astăzi să vii să acuzi, după 4 ani, că se fac “învârteli” în Consiliul Județean, într-o comisie sau alta, este doar o încercare disperată de a atrage voturi, sau atenție, dar și o dovadă de ipocrizie fără margini! 
Il înștințez pe dl Dunca că vremurile s-au schimbat, că la Cj Brașov adoptăm hotarâri cu unanimitate de voturi și că are colegi, oameni de bine și dedicați comunității, care sunt parte din aceste decizii! Il mai anunț că eu am încredere în justiția din România și că, urmare a acuzelor domniei sale,  mă voi adresa justiției!
Dezaprob total orice fel de amenințări, orice atac la instituțiile de stat, orice amestec între politic și organele statului, dar și demagogia și lipsa de responsabilitate a unor așa-ziși lideri politici!
Menționez că schimbările din spitalele brașovene se văd, că investițiile făcute în acestea se văd și sunt făcute pentru brașoveni, pentru fiecare dintre noi! Sănătatea nu are culoare politică, iar eu fac , în primul rând administrație, apoi politică!
Spre disperarea competitorilor mei, voi face o campanie electorală bazată pe proiecte, pe programe, transparent și mereu pentru brașoveni! Nu mă voi implica în nici un fel de conflict și voi răspunde oricărui brașovean care vine în sprijinul proiectelor noastre,tuturor oamenilor de bine! 
Articolul precedentUn consilier județean și-a dat demisia din PNL!
Articolul următorNoi limitatoare de viteză, în municipiul Brașov