Noi limitatoare de viteză, în municipiul Brașov

In acest weekend au fost montate limitatoare de viteză la alte două treceri pentru pietoni, după ce, începând cu sfârșitul săptămânii trecute au fost montate limitatoare de viteză la 14 treceri pentru pietoni.

Această acțiune a fost realizată în urma solicitării Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care a constatat că în ultima perioadă s-au înregistat mai multe accidente rutiere, soldate cu victime omenești, produse pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice.

În aceasta etapă au fost instalate sisteme de limitare a vitezei la următoarele treceri de pietoni: pe str. Lunga, intersecție cu str. De Mijloc (La Valici), atat la trecerea pentru pietoni de la începutul străzii De Mijloc, coborâre spre Bartolomeu, cât și la trecerea de pietoni de pe Lunga, urcare spre centru, unde se intra din 3 benzi in doua benzi; pe b-dul Gării, la gara, trecerea de pietoni dinspre Unirea, doar pe sensul dinspre Făget, spre Hărmanului.

Articolul precedent„Războiul” PNL – PSD continuă! Veștea îi răspunde lui Dunca
Articolul următorDistracția la tiroliană l-a băgat în spital