Procesiune religioasă şi concert Paula Seling, astăzi, la Braşov

În ajunul praznicului împărătesc al Intrării Domnului în Ierusalim (Floriile), Protopopiatul Brașov va organiza, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, procesiunea de Florii, la care vor participa, preoţi, monahi, monahii şi credincioşi mireni din Municipiul Brașov și împrejurimi.

Pelerinajul de Florii va începe în jurul orei 16:30, ca punct de plecare fiind biserica cu hramul ,,Adormirea Maicii Domnului” din Piața Sfatului. Traseul procesiunii este următorul: Piața Sfatului, Str. George Barițiu, Șirul Beethoven, Str. Băilor, Biserica ,,Sfântul Nicolae” (Piața Unirii).

Aici vor avea loc Litia (slujbă de binecuvântare a prinoaselor, a bucatelor) de dinaintea praznicului Intrării Domnului în Ierusalim și rugăciunea de binecuvântare a credincioşilor. Pelerinii se vor întoarce pe acelaşi traseu, în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” încheindu-se procesiunea cu Litia.

Tot astăzi, începând cu ora 19:00, la Biserica ,,Înălțarea Domnului și Soborul Maicii Domnului” (Biserica de lemn din centrul civic) va avea loc concertul de cântări duhovnicești „La umbra crucii tale” susținut de către Paula Seling.

Articolul precedentTârg de Florii, la Reduta
Articolul următorFOTOGALERIE De data aceasta, politicienii brașoveni au strâns ei gunoiul după alții