Polițiști bătuți, astăzi, la Fundata!

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 12,35, o echipă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Postului de Poliție Fundata și un polițist local, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Fundata, județul Brașov, ar fi fost agresați fizic, de către un bărbat în vârstă de 38 ani.

Agresorul le-ar fi aplicat politistilor, mai multe lovituri cu un obiect contondent, provocându-le acestora vătămări corporale.

Bărbatul în vârstă de 38 ani a fost, de îndată,  imobilizat de către polițiștii brașoveni, acesta aflându-se în acest moment în custodia cadrelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Brașov, care a acordat ingrijiri medicale celor doi polițiști, ulterior, unul dintre aceștia fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a două  infracțiuni de ultraj, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea cercetărilor.

 

Articolul precedentMăsuri luate de Comisia de Circulație din Primăria Brașov
Articolul următor150 de brazi scoși la vânzare de Regia Pădurilor!