Parlamentar de Brașov infectat cu SARS-COV-2

Necazurile se țin lanț de deputatul brașovean USR, Tudor Benga, fost candidat la șefia Consiliului Județean Brașov. Acesta a fost confirmat pozitiv în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus, scrie NewsBv.

Astăzi am primit rezultatul testului efectuat luni și mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu Covid19. Am simptome încă de duminică seară, evoluția lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor și sunt încrezător că se va dovedi o formă ușoară. Medicul de familie mi-a indicat izolare la domiciliu două săptămâni și probabil veți auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare. Mă bucur să văd că numărul de cazuri noi pe ziua de azi pare să indice începutul unei scăderi, însă e foarte important să vă protejați și să respectați măsurile de prevenție. Sănătate multă tuturor, mulțumesc pentru mesajele primite de luni seară încoace, sunt bine, și ne reauzim curând!”, a anunțat prlamentarul Tudor Benga, pe pagina personală de Facebook.

Articolul precedentTrei echipamente destinate Aeroportului Internaţional Braşov, achiziţionate de CJ Braşov, vor fi livrate în perioada următoare
Articolul următorBaschet feminin: Olimpia CSU Brașov învinge pe KSE Târgu Secuiesc