Ordin de restricție pentru un bărbat care-și teroriza soția

Poliția Săcele a fost sesizată, pe data de 17 ianuarie, prin plângere, de către o femeie în vârstă de 40 ani, care a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Aceasta a declarat faptul că de aproximativ o lună de zile, pe fondul consumului de alcool, soțul său a devenit violent, verbal și fizic și o amenință cu armele pe care le deține în mod legal, fapt care i-a indus o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale, față de soțul persoanei vătămate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiind dispusă evacuarea temporară a acestuia din locuința situată în municipiul Săcele.

De asemenea, de la domiciliul acestuia, polițiștii au ridicat un număr de trei arme letale și una neletală, împreună cu muniția aferentă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”amenințare” în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Incendiu în județul Brașov. Bărbat în stop cardio-respirator
Articolul următorRețea modernă de apă și canalizare, la Zărnești