Obiectivele patinatorilor de la Corona Brașov

Patinatorii de viteză ai Coronei au un program foarte încărcat în acest început de an. După ce sportiva Ramona Ionel împreună cu Bogdan Stănescu, antrenorul lotului naţional de patinaj viteză şi coordonatorul secţiei de patinaj viteză de la Corona, au participat la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, unde Ramona Ionel a câştigat medalia de bronz la team sprint, pentru amândoi dar şi pentru alţi patinatori ai Braşovului urmează alte competiţii importante cu obiective importante.

În această perioadă, antrenorii Bogdan Stănescu şi Katalin Kristo se află la Inzell, în Germania, acolo unde pregăteşte împreună cu Mihaela Hogaş, Roxana Manolache, Ramona Ionel şi Cosmin Nedelea, Campionatele Naţionale de patinaj viteză care se vor desfăşura în 8-9 februarie. La finalul săptămânii viitoare, delegaţiei de la Inzell i se va alătura şi antrenorul de la copii, Cristian Popa, cel care va merge în Germania cu Ania Adafinei, Jessica Onica, Marius Monea, Diana Stanciu, Ana Bălescu, Ariana Boariu şi Antonia Citre Frâncu, sportivi care se bat la titlu naţional la categoriile la care vor participa. După această competiţie, pentru sportivii Coronei va urma finala de Cupă Mondială de la Minsk din Belarus, din perioda 15-16 februarie 2020, acolo unde Bogdan Stănescu va merge cu Mihaela Hogaş. Sezonul se va încheiaîn 23 februarie, cu Campionatul Mondial de juniori de la Tomaszow, acolo unde Corona va fi reprezentată de Ramona Ionel şi Roxana Manolache.

Antrenorul Coronei, Bogdan Stănescu a declarat că este mulţumit de felul în care au fost competiţiile şi de cum decurge pregătirea pentru cele care urmează şi în care are obiective îndrăzneţe. „Este o perioadă plină pentru noi, dar este şi frumos pentru asta ne motivează şi ne ţine foarte conectaţi la ceea ce avem de făcut. După Olimpiada de la St Moritz am venit la Inzell pentru a pregăti concursurile viitoare, şi anume naţionale şi internaţionale. Suntem fericiţi că ne-am îndeplinit un obiectiv, iar acum începem munca şi pregătirea pentru următoarele. Sezonul e lung si avem obiective măreţe. Ne dorim să ne apărăm titlurile naţionale, iar cu Mihaela Hogaş mergem la Minsk cu speranţa căsă ne batem pentru aur în proba de 500m şi 1000m. Deocamdată este pe locul 2 în clasamentul general după cele două cupe mondiale dela Bjugn şi  Enschende”, a spus Bogdan Stănescu.

Articolul precedentBani europeni, pentru comunitățile sărace din Brașov
Articolul următor„Recitalul de la ora cinci”, astăzi, la Casa Mureșenilor