O primărie din județ INTERZICE toate activitățile publice!

În contextul epidemiologic cauzat de Sindromul Respirator Acut cu noul coronavirus COVID-19, Primăria Făgăraș a decis interzicerea tuturor evenimentele publice organizate pe raza municipiului Făgăraș.

Astfel, până în data de 31.03.2020, toate adunările publice, spectacolelele și manifestările publice sunt anulate. Măsura a fost luată în urma consultărilor cu reprezentanții DSP Brașov, pentru prevenirea unei eventuale epidemii. Comitetul Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Gheorghe Sucaciu, a desemnat, într-o ședință anterioară, echipa de intervenție care va acționa sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov în conformitate cu Ordinul 313/26.02.2020.

Măsurile sunt necesare pentru prevenirea răspândirii virusului, conform deciziilor luate la nivel național și județean, și le-am aplicat în urma consultărilor pe care le-am avut în această dimineață (n.r. luni) cu reprezentanții DSP Brașov. Ne-am dotat cu toate materialele necesare în cazul unei eventuale intervenții: măști, dezinfectanți, combinezoane. Nu se pune problema de panică, pentru că sunt, repet, măsuri preventive”, a declarat primarul Sucaciu.

Termenul limită poate fi prelungit în funcție de evoluția situației.

Articolul precedentAtenție, vizitatori! Măsuri de protecție și la Castelul Bran!
Articolul următorCazul 30 de coronavirus a fost confirmat în această dimineață!