Noaptea, chiar ca hoții! 26 de telefoane mobile furate, în Brașov

În noaptea de 8 spre 9 decembrie, în jurul orei 3.00, mai multe persoane au spart geamul unui magazin situat pe Bulevardul Victoriei și au furat 16 telefoane mobile, dar și suma de 5.914 lei, din casa de marcat. Valoarea totală a prejudiciului a fost de 17.500 de lei.

Principalii suspecți, de 17 și 24 de ani, au fost surprinși în flagrant în cursul nopții de 13, spre 14 decembrie. Dăduseră o nouă spargere la un magazin de pe strada Jupiter și aveau la ei bunurile furate chiar în noaptea în care au fost găsiți. Mai exact, dețineau alte zece telefoane mobile, șapte machete și replici ale unor telefoane mobile. S-a dispus reținerea tinerilor pentru 24 de ore, aceștia fiind acuzați de furt calificat. Ulterior, ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

În urma investigațiilor polițiștilor a rezultat că persoanele deja reținute au avut și complici. În consecință, după percheziții domiciliare, unde au fost găsite mai multe bunuri provenite din infracțiunile comise, alți doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea punerii în aplicare a acțiunii penale. Cercetările în această cauză continuă.

Articolul precedentS-au găsit bani pentru persoanele cu handicap grav din Brașov
Articolul următorUn săcelean a încercat să lovească un polițist aflat în misiune, cu un topor