Minoră agresată sexual de un bărbat de 69 de ani?

Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizata, ieri, cu privire la faptul ca o tanara în vârstă de 16 ani, din oraș, ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasa de la domiciliu, către școală.

Din primele verificari, polițiștii au stabilit ca barbatul ar fi prins-o pe tânără de brațul stâng și ar fi sărutat-o, după care cei doi au plecat în direcții diferite. În zona comiterii faptei au fost identificate camere de supraveghere video, imaginile surprinse de acestea fiind valorificate in scopul identificarii autorului.

Astfel, echipa operativa constituită, formată din angajați ai Poliției Făgăraș, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și cei rutieri, din cadrul IPJ Brașov, au identificat autorul la câteva ore de la comiterea faptei, iar in jurul orelor 17,00 l-au depistat în apropiere de localitatea Predeal. Acesta este un bărbat în vârstă de 69 de ani, din județul Călărași. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „agresiune sexuală”.

Articolul precedentUn șofer vinovat a fugit de la locul accidentului, cu tot cu plăcuțele de înmatriculare
Articolul următorFOTO Zi specială pentru persoanele cu sindrom Down, din Brașov