„PSD a adoptat măsuri care au amplificat starea de criză, ne-au pus în situația de a rămâne fără pârghii pentru a lupta contra pandemiei. Nu e simplu deloc. Adversarul nostru este fostul PCR care a îmbrăcat diferite blăni de oaie, dar a rămas același lup. PSD este partidul stagnării, anti-NATO, anti-lumii civilizate, care crede că poate să conducă doar prin abuz, este partidul sărăciei”, a declarat premierul Ludovic Orban, la „Legile Puterii”.

Premierul spune că în perioada pandemiei, în ciuda blocajelor din Parlament, unele lucruri s-au redresat în economie, cum ar fi puterea de cumpărare.

„În România a crescut puterea de cumpărare a angajaților, am redus rata inflației, în perioada PSD era erodată puterea de cumpărare. Am crescut investițiile publice în criză economică”.

„Am introdus o măsură activă pentru românii care s-au întors în țară. Un român se întoarce când are minime garanții că țara se duce într-o direcție bună. Mulți s-au obișnuit cu calitatea serviciilor de sănătate și educaționale. În Italia sunt 20.000 de companii în care sunt acționari români. Multe care s-au dezvoltat pe piața italiană, ne gândim la un mecanism al românilor care au făcut afaceri de succes în Italia și să îi aducem să investească aici”, a mai spus Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedent100% TU DECIZI! Gabriela Crețu, senatoarea „femei din toate limbile, uniți-vă”
Articolul următorTurist MORT în Munții Făgăraș