Lucrări de extindere la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Brașov

Consiliul Județean Brașov a demolat clădirea administrativă a Spitalului Clinic Jduețean de Urgență, pe locul căreia se va extinde actuala Unitate de Primiri Urgențe.

„Luni am primit Autorizația de Construcție din partea Primăriei Brașov, căreia îi mulțumim, și s-a putut trece la demolarea corpul administrativ. Se extinde pe fostul UPU până în spate. Construcția efectivă are o valoare de 8,4 milioane de lei, finanțare obținută de la Banca Mondială, iar pe Programul Operațional Regional vom primi 1,5 milioane de euro pentru dotarea UPU. Termenul de finalizare pentru această investiție este anul 2020, construcția trebuie făcută în mare parte în acest an, licitația a fost realizată, iar executantul lucrărilor a fost stabilit”, a declarat, pentru newsbv.ro, vicepreședinele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor.

Vechiul corp administrativ a fost ridicat în anul 1972, iar noul corp va fi construit pe o suprafaţă de 965 de mp, cu o suprafaţă desfăşurată de 1.930 mp. Pentru administrație, Consiliul Județean Braşov a cumpărat 19 containere modulare, în valoare de 349.000 de lei.

Articolul precedentSpectacole cu totul speciale, de astăzi, la Opera Brașov
Articolul următorStarea drumurilor naționale din centrul țării