Incubator de afaceri la Făgăraș

Astăzi a fost semnat contractul între constructor și Primăria Făgăraș.

Acest proiect va însemna un mare ajutor pentru întreprinderile mici și mijlocii, care vor fi susținute, astfel, să crească, să funcționeze și să își consolideze poziția pe piața locală din Făgăraș. Construcția va fi ridicată pe un teren cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătrați, în curtea fostei unități militare din cartierul Tudor Vladimirescu. Detalii ne oferă primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Vorbim aici despre o clădire cu birouri plus o firmă care va administra această clădire și va ajuta firmele nou-înființate prin faptul că le vor închiria acolo spații, îi vor ajuta până ajung la o anumită cifră de afaceri, pentru a ieși în piață. Aceste incubatoare de afaceri se realizează în orașele municipii din România„.

Clădirea va fi compartimentată cu spaţii funcţionale extinse pe circa 600 mp, care vor deservi cel puţin 16 societăţi comerciale nou înfiinţate. Valoarea totală a proiectului este de 5,1 milioane de lei, din care 2,8 milioane de lei este finanțarea nerambursabilă.