În primul meci al semifinalei Campionatului Național de hochei pe gheață s-au întâlnit, aseară, la Brașov, Corona Wolves și CS Progym Gheorgheni. În cealaltă semifinală s-au duelat CSM Galați și Csikszereda.

Brașovenii s-au impus cu 5-4, în prelungiri, pe reprize 1-1, 3-1, 0-2, 1-0. Deși a condus cu 4-1, Corona s-a văzut egalată cu un minut înaintea finalului timpului regulamentar. Punctele „lupilor” au fost reușite de Molnar (1-1), Klempa (2-1), Tranca (3-1), Valchar (4-1) și din nou Tranca, în prelungiri. Pentru harghiteni au marcat Biro, Peter, Ouellette-St-Amant și Joe Basaraba.

În finalul timpului regulamentar, unul dintre jucătorii harghiteni s-a accidentat serios la cap, astfel încât a fost nevoie ca ambulanța să intre pe gheață, iar medicii i-au acordat îngrijiri minute bune.

În cealaltă semifinală, CSM Galați a învins, acasă, cu 5-2, pe Miercurea Ciuc, pe reprize 1-1, 3-1, 1-0. Pentru ciucani au marcat Andrey Taratukhin (2), iar pentru gazde Neznamov (2), Constantin (2) și Skachkov. Meciurile 2 vor avea loc în această seară, tot la Galați și Brașov. În ultimul act se va califica echipa care va câștiga 3 partide din 5.