Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată, geroasă dimineața și noaptea, în majoritatea zonelor. 

La noapte, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -19 grade în depresiuni și -4 grade pe litoral. Cerul va fi mai mult noros în sud-estul teritoriului, variabil în est și în vest și predominant senin în rest. Pe arii restrânse și trecător va mai ninge slab în Dobrogea, Muntenia, Moldova și la munte. Vântul va sufla cu unele intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane. Spre dimineață izolat va fi ceață cu depunere de chiciură.

Mâine, vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată, geroasă dimineața în majoritatea zonelor, iar noaptea în Moldova, în depresiuni și pe arii restrânse în Muntenia. Cerul variabil, se va înnora treptat, ziua în jumătatea de vest a țării, apoi și în celelalte regiuni. Mai ales seara și noaptea va ninge, trecător moderat cantitativ în Banat, în Crișana, în Maramureșși în general slab în Transilvania, nordul Moldovei, vestul și nordul Olteniei și izolat în restul teritoriului.

În a doua parte a nopții în sudul Crișanei și în nordul Banatului vor fi condiții pentru precipitații sub formă de lapoviță și ploaie ce vor putea determina formarea poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, pe litoral și la munte, mai ales la altitudini mari unde va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 1 grad, iar cele minime între -12 și -1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -16…-15 grade. Izolat va fi ceață cu depunere de chiciură.

Articolul precedentVIDEO + FOTO Șoferii indisciplinați ai RAT Brașov pun în pericol viața călătorilor ?!?
Articolul următorBrașovul, județul cu cele mai multe ordine de protecție provizorii emise împotriva violenței domestice