VIDEO + FOTO Șoferii indisciplinați ai RAT Brașov pun în pericol viața călătorilor ?!?

Avem un parc auto îmbunătățit, cu zeci de autobuze aduse, deja, sau care vor ajunge la Brașov, din străinătate, însă, Regia Autonomă de Transport în comun are de suferit la capitolul resursă umană.

Și nu la deficit de personal. Nici măcar la cuantumul veniturilor, care a fost serios majorat în ultima perioadă, la Brașov. Ci la indisciplina unor șoferi, care transportă, zilnic, sute, poate chiar mii de oameni. Unii dintre aceștia nu respectă legislația rutieră în vigoare și nu respectă nici măcar legea…bunului simț.

Mai mulți astfel de conducători auto au fost filmați și fotografiați, astăzi, vorbind, relaxați, fără nicio jenă, la telefoanele mobile, în timp ce conduceau autobuzele pline cu pasageri. Ne întrebăm, oare, aceștia, într-o fracțiune de secundă de neatenție, nu pun în pericol viața lor și, mai mult, pe cea a călătorilor?! Ce sancțiuni ar merita să primească, atât cei care vorbesc la telefon, cât și cei care fumează, înjură, sau nu opresc în stații?! Sunt capitole la care RAT Brașov mai are mult de lucrat…

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Accident, pe DN73
Articolul următorGer cumplit la noapte și mâine dimineață, în aproape toată țara