Pompierii brașoveni au arătat că au suflet mare și că sunt alături de semenii greu încercați de viață și atunci când nu se află în misiune.

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență le-au făcut o bucurie imensă unor familii fara posibilităti materiale din localitatea Săcele. Datorită pompierilor brașoveni, două familii vor avea ce pune pe masa de Crăciun. Beneficiarii cadourilor primite de la ISU au fost o mama singura, cu nouă copii, dar și o altă o mama singura, cu doi copii, care locuieste în chirie si care are grijă de sora ei cu handicap.

Darurile oferite de oamenii cu suflet mare au constat in produse alimentare, dulciuri, produse de uz caznic si de igiena personala. Totodată, familiei cu nouă copii i se va achita si restanta la întretinere, prin contribuția salvatorilor.

Prin acest gest, angajații ISU Brașov au vrut să facă sarbatorile mai frumoase pentru aceste persoane si sa aducă un strop de bucurie în casele lor. La randul lor, copiii au colindat și au transmis emotii de neuitat.

Articolul precedentDirecția de Asistență Socială Brașov, premiată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale
Articolul următorFemeie din Braşov, decedată în incendiu