FOTO + VIDEO Cel mai mare dinozaur din istorie, la Râșnov

Dinozaurii conduc din nou, lumea! Este vorba despre dinozaurii prietenoși de la Dino Parc Râșnov, care anunță finalizarea lucrărilor pentru dublarea suprafeței parcului, pentru a-i face loc celui mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul care are o lungime de aproape 50 de metri și o greutate de 80 de tone.

De asemenea, în parc s-a deschis o nouă zonă a dinozaurilor și mamiferelor preistorice care au trăit pe teritoriul României în zona Hațegului. Astfel, Dino Parc Râșnov deține, acum, un număr total de 100 de exponate reproduse în mărime naturală și atestate științific.

Tot în luna aprilie a acestui an, atracțiile din cadrul Dino Parc Râșnov s-au îmbogățit cu un cinematograf 360° de grade, care va permite vizionarea filmelor tematice într-un nou format interactiv, cu o peșteră special amenajată în care se găsesc fosile de dinozaur, o corabie cu un traseu interactiv, o cameră senzorială cu sunete de dinozauri și mamifere preistorice și multe alte exponate interesante.

Articolul precedentTentativă de jaf la sucursala CEC Bank din Răcădău
Articolul următorAle bătrâneții valuri! Străbunicul cuțitar, acuzat de tentativă de omor, la 90 de ani!