Celebrul interpret Ronan Keating, vedeta serii de gală a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur” 2019, este, oficial, primul pasager care aterizează pe pista Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav.

Vedeta a ajuns astăzi, la ora 14:10, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, cu o cursă aeriană poloneză. În intervalul 15:30 – 16:00, artistul irlandez a fost aşteptat să aterizeze pe pista de la Ghimbav, la bordul unui avion particular cu patru locuri. Aterizarea s-a realizat în cele mai bune condiţii, în jurul orei 16:00. Starul muzicii pop a fost întâmpinat pe pistă chiar de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

În prealabil, staff-ul interpretului a solicitat şi a obţinut acordul Consiliului Judeţean Braşov pentru aterizarea pe pista viitorului aeroport, precum şi pentru decolarea spre Bucureşti, mâine, la o oră care deocamdată nu a fost stabilită.

Este o onoare şi o bucurie pentru noi ca o vedetă a scenei muzicale internaţionale să fie prima persoană care în mod oficial aterizează pe pista Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. Sunt fericit că acest moment se întâmplă, iată, în aceeaşi săptămână în care am semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia Terminalului de pasageri. Consider că această zi este una memorabilă pentru administraţia judeţeană şi pentru toţi braşovenii. Am convingerea că nu peste mult timp, la Ghimbav vor ajunge numeroase curse aeriene care vor aduce la Braşov personalităţi ale lumii din diverse domenii”, a spus preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

 

Articolul precedentUltimele pregătiri înaintea Cupei Continentale masculine de sărituri cu schiurile
Articolul următorVIDEO Cerbul de Aur merge în Italia