FOTO O mașină intrată într-un stâlp a afectat circulația mijloacelor de transport în comun din Brașov

Un accident de circulație a avut loc, în această seară, pe strada Carpaților din municipiul Brașov.

UPDATE ORA 22.00 – s-a reluat circulatia rutiera pe strada Carpatilor. Stalpul a fost indepartat, reteaua electrica ridicata, iar autobuze de pe linia 7 si-au reluat traseul obisnuit.

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism pe strada Carpaților din municipiul Brașov, în încercarea de a evita accidentarea unui pieton angajat neregulamentar în traversarea străzii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp. Nu sunt victime. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

Politistii locali dirijează circulația în zonă pentru fluidizarea circulației cu intenția de a elimina orice stare de pericol. Tot polițiștii locali au anunțat RAT Brașov pentru a rezolva situația creată, ținând cont că firele de la rețeaua de troleibuze s-au rupt, existând riscul de electrocutare.

Troleibuzele de pe linia 7 au fost înlocuite de autobuze. Se folosește un traseu deviat: Terminal Roman – Calea Bucuresti – Zorilor – Carpatilor.
Angajații Sectiei 2 Transporturi RATBV lucrează pentru degajarea drumului și refacerea rețelei. Mâine se reia circulația troleibuzelor de pe linia 7.

Foto: Poliția Locală

Articolul precedentUn copac căzut a avariat patru mașini și a rănit o persoană
Articolul următorFOTO + VIDEO Cea mai modernă bază sportivă din județ va fi la Zărnești