FOTO „Nunta de Aur”, la Brașov

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov organizează astăzi sărbătorirea festivă a familiilor brașovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, în cadrul manifestării ”Nunta de Aur”, aflată la cea de-a 19-a ediție.

Evenimentul a avut loc la Restaurantul ”Aro-Palace” – ”Ball Room” (Sala mare), în prezenta primarului Brașovului și a consilierilor locali. Pentru ediția din acest an sunt înscrise 101 familii.

Acești oameni au construit această țară și acest oraș la vremea lor, este un gest simbolic din partea noastră să-i sărbătorim, pentru că au cel puțin 50 de ani de căsătorie, unii dintre noi nu avem atâția ani nici măcar ca vârstă. Secretul căsniciei lor ține de respectul pe care îl au unul față de altul, de încredere, dragoste și de faptul că s-au bazat unul pe altul indiferent de momentele pe care le-au parcurs în viață, lucruri care în viața cuplurilor de astăzi, din păcate, nu prea mai există la acest nivel.

Trebuie să le mulțumim pentru longevitatea familiei lor, pentru ce au făcut pentru acest oraș și pentru cei care trăim astăzi aici. Poate este prea puțin ceea ce facem noi pentru ei, însă am vrut să le acordăm această recunoaștere și să-i facem să se întoarcă în timp, aici, la Aro Palace. Le mulțumim pentru tot ce au făcut și pentru noi acest moment este foarte emoționant. Mă bucur că am avut azi 101 cupluri și că majoritatea au fost prezente aici pentru a primi o diplomă și o floare și le doresc la mulți ani și bucurie și sănătate în continuare“, a declarat primarul George Scripcaru.

La evenimentul ocazionat de sărbătorirea festivă a ”Nunții de Aur” participă familiile brașovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și care nu au fost sărbătorite la edițiile anterioare.

Foto: Primăria Brașov

Articolul precedentVIDEO Declarații inedite ale fostului șef „Doi ș-un sfert”, la Curtea de Apel Brașov
Articolul următorÎncă două zile libere pentru bugetari, de sărbători!