FOTO Copiii de la Grădinița Nr. 24 “Licurici” învață să-și ajute semenii aflați în suferință și să protejeze natura

Toate grupele din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 24 “Licurici”, din Braşov, împreună cu Asociaţia comitetului de părinţi s-au pregătit pentru a participa la evenimentul caritabil “Împreună dorim să dăruim”, care a devenit deja tradiţie pentru copiii, cadrele didactice şi părinţii grădiniţei.

Proiectul are loc în perioada 12 – 17 aprilie. În cadrul acestui eveniment se va organiza o expoziţie cu vânzare de obiecte decorative de Paşte: coşuleţe, felicitări, coroniţe, diverse decoraţiuni şi multe alte minunăţii. Pentru a proteja natura şi mediul înconjurător, toate obiectele sunt confecţionate din materiale refolosibile, făcute cu multă dragoste, migală şi imaginaţie de copii, împreună cu cadrele didactice şi părinţi.

Este al cincilea an consecutiv când organizăm acest eveniment caritabil. Ne face o deosebită plăcere şi le mulţumim părinţilor pentru faptul că, şi în acest an, au răspuns chemării noastre, a copiilor dumnealor, pentru a participa la acţiune. Din banii donaţi vom oferi daruri, o rază de speranţă şi alinare celor aflați la CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE din cartierul Noua şi vom sprijini organizaţia HOSPICE CASA SPERANŢEI BRAŞOV care, de 26 de ani, aduce alinare şi speranţă copiilor şi adulţilor, precum şi familiilor acestora”, a declarat Dorina Dragason, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 24 “Licurici”. Prin participarea la astfel de activităţi, copiii învaţă să protejeze natura şi mediul înconjurător prin refolosirea materialelor, dar şi să acţioneze în folosul comunităţii.

 

Articolul precedentVIDEO Urs rătăcit și dezorientat, la Râșnov
Articolul următorVIDEO Proiect cultural al Școlii Gimnaziale Nr. 2 „Diaconu Coresi”, din Brașov