FOTO Amenzi de aproape 2.000 de lei primite, într-o singură zi, de șoferii care au parcat neregulamentar

Mai mulți șoferi au fost surprinși și pozați de polițiștii locali de la Biroul Rutier în timp ce și-au lăsat mașinile direct pe pârtie! Conducătorii auto au fost sancționați.

Angajații Biroul Rutier din cadrul Poliției Locale Brașov le reamintesc șoferilor să folosească parcările amenajate pentru a evita amenzile, dar mai ales pentru a nu bloca accesul pietonilor la trotuare sau pentru a nu produce ambuteiaje în trafic! În această perioadă, polițiștii locali i-au sancționat și pe conducătorii auto indisciplinați, care au considerat normal să își abandoneze mașinile cât mai aproape de pârtiile de schi. Astfel, dintr-un foc, patru dintre aceștia au primit ieri, la prânz, amenzi în valoare totală de 1790 de lei.

Este un lucru știut că în perioada sărbatorilor de iarnă, polițiștii locali de la Biroul Rutier au vizat cu prioritate zona centrală a orașului, dar și Poiana Brașov, ținând cont de fapul că orașul este asaltat în perioada de iarnă de foarte mulți turiști. De aceea, recomandările Poliției Locale Brașov le sunt adresate cu precădere acestora. De menționat este și faptul că, de la începutul sărbătorilor de iarna, Poliția Locală Brașov a asigurat zilnic fluidizarea traficului rutier în centrul orașului și în Poiana Brașov.

 

Articolul precedentCum trebuie să șofați pe timp de ceață? Recomandările polițiștilor
Articolul următorNoutate legislativă! Drepturile persoanelor conduse la secția de poliție