Florin Cîțu – președintele Senatului spune că încă așteaptă proiectul de lege privind certificatul covid din partea colegilor de coaliție.

„Certificatul covid, noi am venit cu un proiect de lege în Parlament pentru a fi dezbătut. Nu a trecut de Senat, am așteptat un alt proiect de lege, ni s-a spus că vine și încă îl așteptăm. Noi susținem orice proiect de certificat covid care să ducă la gestionarea pandemiei.

Astăzi avem 70% în Parlament. Trecem bugetul României în două zile, nu cred că este o problemă să trecem un proiect atât de important. Eu cred că poate fi îmbunătățit. Asumarea răspunderii este decizia premierului și aici nu pot să comentez, dar asta se face când ai o majoritate fragilă în Parlament. În coaliție nu s-a discutat despre asumarea răspunderii.

 

Cum vedem noi: proiect de lege care trece prin Parlament, în două-trei zile trece”, a spus Florin Cîțu, miercuri.

„Noi preferăm varianta de a avea un proiect de lege pentru a elimina orice element care să pună sub semnnul întrebării acest certificat. Sunt foarte mari șansele să treacă până la sfârșitul anului. Azi avem ședință de Guvern, dacă avem proiectul îl putem aproba, apoi merge la comisii, la Cameră. Sunt de acord și cu testele, înțeleg că există bani la buget, să vină cu el”, a mai spus Florin Cîțu.

Articolul precedentNu vă puneți viața în pericol! O simplă mișcare a muniției din poziția în care se găsește poate declanșa EXPLOZIA!
Articolul următorBilanț coronavirus 22 decembrie: 851 cazuri noi și 62 decese dintre care 18 anterioare