Femeie de 40 de ani și copilul ei de 3 ani, DISPĂRUȚI în pădurea din comuna Tărlungeni!

Dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat, duminică seara, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani și 10 luni, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors.

UPDATE ORA 13.45 – Cele două persoane dispărute au fost găsite. Sunt slăbite, dar în stare bună. Au fost preluate de echipajele medicale.

Aceștia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, jud. Brașov împreună cu alţi membri ai familiei.

Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.

Minorul are 1 m – 1,10 m înălțime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale de culoare roşie, cu inscripţia ,,190,, de culoare neagră, pe cadru.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Articolul precedentA încercat să evite un câine și s-a răsturnat cu mașina (VIDEO)
Articolul următor„Drumul de sub munte” va fi modernizat