FC Brașov mai vrea 2,5 milioane de lei de la bugetul local!

Solicitarea va fi dezbătută în ședința de plen a Consiliului Local din 29 septembrie, scrie BZB.ro. Acum două luni, clubul a mai primit de la bugetul local un milion de lei, sumă care, încă, nu a ajuns în conturile clubului.

Potrivit proiectului de hotărâre, asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște solicită un sprijin financiar suplimentar de 2.500.000 lei, banii necesari „finanțării activității clubului, respectiv a acoperirii necesarului de fonduri pentru prestarea de servicii, achiziția de echipamente și acoperirea altor categorii de cheltuieli”. În adresa transmisă de asociație către Primăria Brașov se menționează că finanțarea acoperă atât participarea echipei de seniori în Liga a II-a de fotbal, cât și funcționarea celor 14 echipe de copii și juniori înscrise în campionatele naționale.

Din acești bani, cea mai mare sumă, de peste 1,6 milioane de lei, este alocată pentru „Prestări servicii”. În schimb, în document nu se regăsesc sumele necesare achitării salariilor și indemnizațiilor sportivilor. Pe de altă parte, conform acestui document, anul acesta, asociația nu ia în calcul nicio sponsorizare sau alte venituri din surse proprii. În 20 iulie, printr-o Hotărâre de Consiliul Local, asociația a mai primit un milion de lei.

SURSĂ: Bună Ziua Braşov

Articolul precedentBASCHET: Olimpia CSU Brașov pierde prima manșă din Cupa României! „Avem cel mai tânăr lot”
Articolul următorBilanț coronavirus: În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.333 de cazuri noi, dintre care 164 sunt ale unor pacienți reinfectați