Olimpia CSU Brașov a pierdut meciul de aseară, de la București, împotriva formației Agronomia, scor 57-63, în prima manșă a turului I din Cupa României.
 
A fost un joc echilibrat cu multe greșeli de o parte și alta, pe alocuri normale la începutul sezonului. Din păcate pentru echipa noastră pe lângă jocul pierdut ne-am ales și cu jucătoare accidentate, sperăm că pentru o perioadă scurtă.
 
Au jucat pentru echipa noastră: Delgado Maria – 16 pcte, 6 recuperari și 1 assist; Hawkins- 12 pcte, 9 recuperări; David – 10 pcte, 2 asisst-uri; Nan – 8 pcte, 6 recuperari și 2 asisst-uri; Frincu- 8 pcte, 4 recuperări, 3 asisst-uri; Armanu – 3 pcte, 5 recuperări, 3 asisst-uri; Ciciovan- 1 recuperare; Florea, Moroșanu, Atamaniuc, Pașca, Nistoroiu.
Miercuri, 29 septembrie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Brașov, este programat meciul retur din Cupa României.
 
„Aliniem la startul acestei noi editii cel mai tanar lot din LNBF,media de varsta fiind de 19,4 ani ,cu exceptia jucatoarei Pesovic Biljana,toate celelalte componente sunt total lipsite de experienta ,dar in opinia mea susceptibile de mare performanta.Ioana David are 16 ani, Alexia Francu 17, inca patru sportive de 17 ani, 3 de 20 de ani, Katy Armanu avand 23. Sase jucatoare Katy Armanu, Alexia Francu, Ioana David, Bianca Morosanu,Ruxandra Pasca si Raluca Nistoroiu sunt din pepiniera propie ,probabil aspect unic in sporturile de echipa din Romania.

Sper ca tineretea sa suplineasca lipsa de experienta si sa avem si in acest sezon rezultate bune si foarte bune, cu care gruparea noastra a obisnuit iubitorii de sport din Brasov. Imi asum raspunderea alcatuirii acestui lot si consider ca este important mesajul pe care incerc sa il transmit celor cu putere de decizie din sportul brasovean. In prima mansa din Cupa Romaniei am pierdut cu Agronomia Bucuresti, dar modul in care tinerele au evoluat a fost incantator.

Ioana David a jucat 21 de minute ,cu o statistica impresionanta. La 16 ani a fost una dintre cele mai eficiente jucatoare de pe teren.Alexia Francu a jucat 40 de minute excelent. In ciuda faptului ca Armanu Katy si Bianca Nan au ajuns la spital dupa acest meci. asteptam returul pentru a incerca sa oferim o replica si mai puternica”, a declarat antrenorul braşovencelor, Dan Calancea.