Astăzi s-au organizat alegeri pentru funcția de vicepreședinte la Federația Română de Judo, fiind convocată Adunarea Generală Ordinară a FRJ, care are loc anual. Era necesară completarea postului lăsat liber de către Aurelian Bădulescu, care a trebuit să demisioneze, fiind ales ca membru al Curții de Conturi din România. Au fost prezenți 123 de membri, iar 5 voturi au fost anulate.

Au candidat pentru funcția de vicepreședinte: campioana olimpică Alina Dumitru, susținută de către Marius Vizer, și antrenorul lotului olimpic de juniori, Dragoș Bolbose, susținut de către Cozmin Gușă. Dragoș Bolbose a câștigat cu 69 de voturi la 49, circa 60% contra 40%.

Este prima confruntare la vot dintre cei doi, în urma agravării conflictului iscat după interviul lui Marius Vizer din Fanatik, în care acesta din urmă îl făcea în fel și chip pe președintele FRJ, respectiv în urma plângerilor făcute la Agenția Națională a Sportului, al cărei președinte este Elisabeta Lipă, la Comitentul Olimpic și Sportiv Român, condus de Mihai Covaliu, și la organizațiile internaționale de reprezentare ale judo-ului, anume Uniunea Europeană de Judo, respectiv la Federația Internațională de Judo (IJF), precum și la Comitetul Olimpic Internațional.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPeste 70.000 de români sunt diagnosticaţi cu boala Parkinson
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET