Doi bărbați au fost arestați după ce au furat peste 100.000 de lei din casa unor chinezi

Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Brasov au retinut, zilele trecute, trei barbati, cu varste de 22, 27 si 30 ani, din Focsani si Brasov, banuiti de savarsirea infractiunii de talharie calificata.

Acestia au patruns, pe 23 decembrie, in locuinta situata in municipiul Brasov, apartinand unor cetateni chinezi, unde prin amenintari si lovituri cu pumnii asupra persoanelor vatamate au sustras suma de 110.000 lei, 2.200 yuani si 100 euro. In urma unor ample actiuni desfasurate de politisti de investigatii criminale din cadrul IPJ Brasov si IPJ Vrancea, cu sprijinul Serviciului Criminalistic Brasov, s-a reusit identificarea autorilor infractiunilor.

Astfel au fost puse in executare un numar de 5 mandate de perchezitie domiciliara pe raza judetelor Vrancea si Brasov, la persoanele cu implicatii in aceasta cauza, la aceasta activitate participand politisti din cadrul IPJ Brasov si IPJ Vrancea, cu sprijinul lucratorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Brasov si Vrancea, beneficiind de suportul tehnic al Biroului de Operatiuni Speciale Brasov si Galati.

In urma administrarii probatoriului in cauza, persoanele depistate au fost retinute pentru 24 ore si introduse in arestul IPJ Brasov, iar la data de 29.12.2018 instanta a dispus arestarea preventiva pentru 30 zile, a barbatilor de 22 ani, respectiv 30 ani.

Asupra acestora, prin ordonanta procurorului din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Brasov s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.

Articolul precedentCea mai scumpă stațiune din România, arhiplină!
Articolul următorVIDEO + FOTO Casă din Moieciu, distrusă de flăcări