Foto: Facebook / Carla Stoica

Micile sportive de la secția de gimnastică ritmică a ACS Transilvania Brașov au început sezonul de concursuri, prima competiție la care au luat parte fiind Cupa Prieteniei, în acest weekend, la Baia Mare.

Evoluția fetițelor pregătite de Carla Stoica a fost una excelentă, cu nu mai puțin de 9 locuri pe podium. Astfel, gimastele de la Transilvania au reprezentat cu succes Brașovul, au obținut doua locuri 1, la ansambluri și prin Petra Cristescu. Pe locul 2 s-au clasat Arina Dudu și Alice Munteanu, iar pe locul 3 au terminat competiția Luise Bogdan și Patricia Pavel, toate acestea concurând la un singur exercițiu. Mai mult, Nora Spulber a obținut un loc 2, iar Anastasia Cogneanu un loc 3, ambele la individual compus.

Concursul a fost organizat foarte bine de către două cluburi din Baia Mare, cu tradiție în gimnastica ritmică românească. Fetele noastre au reușit sa se mobilizeze și să obțină rezultate excelente. Sunt mulțumită și pot spune că am avut parte de o bună verificare în vederea participării la Campionatul Național de Copii, care se va desfășura în weekendul următor”, a spus antrenoarea Carla Stoica.

Au participat 160 de sportive de la importante cluburi de profil din țară – Sportul Studențesc București, CSM Cluj Napoca, LPS Oradea, LPS Târgu Mureș, CSȘ Unirea Iași, CSȘ Reșița, CSȘ Timișoara, ACS Transilvania Brașov, dar și două cluburi din Italia și Republica Moldova.

Pentru echipa Transilvaniei urmează, în perioada 20-21 aprilie, Campionatele Naționale de la Cumpăna, în județul Constanța, iar apoi se vor afla la startul unui concurs internațional la Chișinău (Republica Moldova), pentru ca în luna luna iunie să participe la Campionatul Național de Junioare Mici.

Echipa ACS Transilvania participantă la Cupa Prieteniei: Petra Cristescu, Arina Dudu, Alice Munteanu, Luise Bogdan, Patricia Pavel, Nora Spulber, Anastasia Cogneanu.

Antrenor: Carla Stoica.

Articolul precedentHANDBAL: Corona Brașov, eșec la scor împotriva unei contracandidate la lupta pentru cupele europene
Articolul următorBASCHET: Olimpia CSU Brașov conduce în sferturile de finală ale Ligii Naționale