Acasă Economie De ce nu începe România exploatarea gazelor – RAPORT EXCLUSIV ROMGAZ. Mărturiile...

De ce nu începe România exploatarea gazelor – RAPORT EXCLUSIV ROMGAZ. Mărturiile fostului director

Noi dezvăluiri la Realitatea PLUS despre devalizarea resurselor României. În emisiunea Culisele Statului Paralel, joi seara, a fost prezentat raportul Romgaz care arată încrengăturile din energie.

Adrian Volintiru, fost director Romgaz, a spus, în direct la Realitatea PLUS, că nu i s-a dat voie să acționeze în timpul mandatului său.

„Au fost două propuneri: ca operarea să fie alternativă împreună cu Petromul și se doreau negocieri cu OMV și discuții cu firma din Bahamas. Negocierile erau departe de a fi finalizate înainte de a fi eu revocat. În perioada mandatului meu, am trimis o echipă și au luat date financiare. Analiza trebuia făcută mai târziu, când începeau negocierile cu Exxon pentru preluarea părților. Eu am spus că, pe de o parte, să intrăm în discuții pe cooperare cu Petrom. Pe 13 ianuarie m-a revocat. În decembrie am scris o scrisoare la OMV.

Urma să devenim parteneri 50/50 și aveam tot dreptul să cer cooperarea. Nu ni s-a dat voie să acționăm”, a spus fostul director al Romgaz. 

Imagine

Imagine

 
Articolul precedentCând considerăm amețelile o urgență?
Articolul următorAvertizare meteo COD GALBEN pentru județul Brașov