Având in vedere ca in ultimele zile temperaturile au fost pozitive, viceprimarul Sebastian Rusu a dat dispozitie operatorului de salubrizare sa declanșeze o campanie amplă de salubrizare, atat mecanizată, cât și cu măturătorii stradali, a domeniul public al municipiului Brasov.

Totodată, viceprimarul a cerut operatorului Comprest să acorde o atenție sporită zonei de După Ziduri.

Având in vedere ca in ultimele zile au fost temperaturi pozitive, fără precipitații, dar cu vant, ceea ce a adus mult praf și frunze pe străzile și trotuarele din Brasov, am solicitat operatorului de salubrizare sa declanșeze o campanie de maturare a străzilor și trotuarelor din oras. Totodata, i-am atenționat ca pana la venirea zăpezii, când va începe etapa de deszapezire, au obligația sa asigura curățenia in tot orașul. Brașovul trebuie sa fie un oras curat și voi face tot ce trebuie ca sa se întâmple acest lucru”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

În weekend, Comprest a derulat activități de curățare mecanizată a străzilor principale, fiind suplimentate și echipele de muncitori care au măturat manual zonele pietonale, dar și străzile unde utilajele nu au acces. De asemenea, a fost igienizată și albia Pârâului Grafft.

Foto: Primăria Brașov

Articolul precedentVictor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu nu mai intră în Parlament în urma dezvăluirilor de la Realitatea PLUS
Articolul următorKlaus Iohannis, primele declarații după parlamentare: Poate că oamenii au fost nemulțumiți de mine, de întreaga clasă politică