CS COLȚEA 1920 BRAȘOV – CHERNOMORETS BALCHIK (Liga 2 BULGARIA) 2-4 (1-1). A marcat: Iordache Sebastian – 2 goluri

În cel de-al doilea joc din stagiul bulgăresc, CS COLȚEA a dat piept cu un adversar de calibru, Chernomorets Balchik fiind una din echipele bune ale ligii secunde vecine, care a terminat anul 2018 cu o victorie în campionat, împotriva celebrei Lokomotiv Sofia. Tânăra formație brașoveană s-a descurcat onorabil, ba chiar a condus cu 2 la 1 la un moment dat, dar greșelile individuale la fazele fixe și lipsa experienței s-au văzut până la final, când gazdele s-au impus cu 4-2.

Am întâlnit o echipa bună a ligii secunde din Bulgaria, a fost un joc în care echipa noastră a avut o atitudine pozitivă, am ocupat bine spațiile terenului, am avut o agresivitate bună care ne dă speranțe pentru perioada ce urmeaza. Golurile primite din faze fixe nu mă îngrijorează, pentru că avem timp să corectăm aceste erori tehnice defensive. Echipa noastră a terminat jocul cu o linie defensivă formată din jucători născuți în anul 2001-2002, sper că pentru ei sa fie o motivație în plus și să muncească mult mai mult. Imi felicit băieții pentru sacrificiul, ambiția și încrederea de care dau dovadă” – LIVIU NICOLAE – antrenor CS COLȚEA 1920 BRAȘOV.

CS COLȚEA 1920 va juca primul meci oficial din 2019, pe 17 martie, în deplasare, la Zărnești, unde va da piept cu ASF din localitate, în Cupa României.

Articolul precedentComisarul european Corina Crețu vizitează județul Brașov
Articolul următorFOTO Trei ghene de gunoi dintr-un cartier brașovean, INCENDIATE