Compunerea unui copil de clasa a cincea, adresată mamei, care este cadru medical! „Pentru mine eşti un erou adevărat”!

Maya este o fetiță de clasa a cincea, din Brașov. Mama ei este cadru medical. Compunerea realizată de micuță zilele trecute și postată de mamă pe rețelele de socializare a uimit pe toată lumea.

Mai jos aveți mesajul postat pe Facebook de Laura Chifor, „eroul” Mayei și personajul principal din compunerea copilei de clasa a cincea.

In urma cu câteva zile, sâmbătă, 4 aprilie, Maya mi -a citit compunerea ei. Nimic neobișnuit . Aveau de scris o compunere despre supererou . Eram destul de curioasa sa o citesc, îmi povestise despre ce ar vrea sa scrie . Însă nu a fost despre ce știam sau credeam eu( vă las pe voi sa citiți) . Este o compunere care m-a făcut sa plâng de bucurie ca sunt mama ei. Inițial nu am vrut sa o postez doream sa fie ceva care sa rămână acolo … intre mine și ea ( … și câțiva vecini). Însă marti Maya m-a sunat și m-a rugat sa ii dau voie sa o printeze și sa o ducă la magazinul de lângă casă. “-De ce ? – Vreau sa o dea proprietarul magazinului la fiecare client. Îmi doresc ca oamenii sa fie mai buni cu voi , cadrele medicale.” Acum, ce sa spun …? M-am gandit sa o postez aici. Citiți și nu criticați eventualele greseli. Este compunerea unei fetițe de clasa a Va de la Colegiul Național Johannes Honterus.
Articolul precedentPurtarea măștilor de protecție, obligatorie într-o comună din județul Brașov!
Articolul următorCOVID-19. Brașovul are 219 infectați! Cele mai multe cazuri noi de până acum, în România!