CS COLȚEA 1920 a continuat seria amicalelor cu echipe de top, adversarul fiind liderul din Liga Elitelor U19, FC Dinamo București. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al celor de la SEPSI OSK și a fost o bună propagandă fotbalului, cu ritm susținut și ocazii de poartă pentru ambele tabere.

După o primă jumătate de oră echilibrată, Dinamo a dominat ultimele 15 minute ale reprizei, reușind să și marcheze ambele goluri ale jocului. Partea secundă a stat tot sub semnul echilibrului, dar fără goluri.

Nu mă pot declara mulțumit de atitudinea și concentrarea noastră din jocul cu Dinamo. Dacă după partida de miercuri mi-am felicitat jucătorii pentru atitudine, astăzi ne-a lipsit cu desăvârșire, ceea ce a dus la o lipsă de claritate și continuitate în joc. Am întâlnit o echipa foarte bună, însă așteptările mele erau mai mari, mai ales în prima repriză.

Trebuie să atingem o constanță în joc și în rezultate pentru a ne putea îndeplini obiectivele, suntem un colectiv foarte tânăr și plătim tribut din acest motiv, am evoluat cu una din echipele importante ale țării noastre, un joc de pregătire reușit. Mai avem totuși o lună de zile până la primul meci oficial din 2019, timp suficient să corectăm și să îmbunătățim evoluția formației noastre„– LIVIU NICOLAE – antrenor CS COLȚEA 1920 BRAȘOV

CS COLȚEA 1920 BRAȘOV: CĂUCĂ – POPA, SAVA, VIȘINESCU, DOBREAN – GHERASIM, NICODIM, IORDACHE, PĂDURARU – ALEXEEV, IVAN. Au mai jucat: GODRI, MATEI RAUL; ADAM, GRIGORAȘ. Au lipsit, accidentați: Grigoraș Victor, Avram , Tăgârță, Babeiu, Cenk, Csongor. Săptămâna viitoare, CS COLȚEA 1920 va avea un program normal de pregătire, la baza din Tărlungeni.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Un municipiu din județul Brașov, FĂRĂ curent electric! (VIDEO)
Articolul următorCorona Brașov – CSM București, ASTĂZI, în Cupa României la handbal feminin