Meci cu miză mare, sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, acolo unde Corona va juca în compania titratei CSM Bucureşti, într-un meci eliminator, contând pentru 16-imile Cupei României Fan Courier. Chiar dacă vor avea în faţă una dintre cele mai puternice echipe din Liga Naţională, handbalistele Coronei s-au pregătit bine şi sunt decise să facă totul pentru calificarea în turul următor.

Antrenorul Coronei este conştient că va avea în faţă un adversar redutabil, dar a declarat că echipa se va lupta pentru şansa ei. „Este foarte important să ne luptăm pentru fiecare minge, timp de 60 de minute. Nu poţi bate o echipă ca CSM-ul, decât dacă te iei la harţă cu ele timp de 60 de minute, altfel e foarte greu să speri la un rezultat bun. Ştim foarte bine la ce să ne aşteptăm, pentru că au o echipă cu jucătoare de top care pot pune multe probleme. Cu toate acestea, noi suntem decişi să intrăm în teren şi să facem un joc foarte bun. Sper din suflet să ne iasă şi să oferim un handbal frumos”.

Spre deosebire de partida de campionat, din urmă cu zece zile, pentru meciul din Cupa României, Corona se va putea baza şi pe Eliza Buceschi, Ekaterina Vetkova şi Larisa Tămaş, care au fost accidentate, singura indisponibilă fiind Laura Chiper, aflată în recuperare după operaţia suferită la cotul drept. „Este adevărat că altfel am putut pregăti meciul, având disponibile parte din jucătoarele care au lipsit, şi sper din suflet ca asta să se vadă şi în teren, la ora partidei. Îmi doresc să văd la fete atitudine, dorinţă de a se lupta, mai ales că jucăm acasă, unde publicul a fost mereu minunat şi cu siguranţă aşa va fi şi sâmbătă”, a mai spus Ion Crăciun.

Partida dintre Corona şi CSM Bucureşti se va disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, de la ora 17.30. Preţul unui bilet va fi 15 lei – tribuna mică şi 10 lei – tribuna mare. În ziua meciului, casa de bilete se va deschide de la ora 15.00.

Articolul precedentColțea 1920 Brașov, meci amical cu Dinamo București
Articolul următorFOTBAL: Un nou amical pentru SR Brașov