Codul galben de VREME REA, prelungit pentru județul Brașov!

Meteorologii au extins codul galben de vreme severă, pentru județul Brașov. 

Acesta va fi valabil până miercuri dimineața, la ora 4.00. Potrivit avertizării meteo, în Munții Banatului, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă moderat cantitativ. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol.

În vigoare este și o informare meteorologică de precipitații moderate cantitativ și infenstificări temporare ale vântului, valabilă tot până miercuri dimineața, dar la ora 8.00. Vor fi precipitații în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 15 l/mp. La munte și în Transilvania vor fi mai ales ninsori și lapoviță și va continua să se depună strat de zăpadă. Temporar, vântul va mai avea intensificări, cu rafale în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă, cu viteze de peste 70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

Articolul precedentArestat, după ce a tâlhărit doi bătrâni de 94 și 85 de ani
Articolul următorAdrian Veştea, preşedinte CJ Braşov: „Judeţul nostru, campion la atragerea fondurilor europene pentru modernizarea drumurilor”