La fel cum s-a întâmplat în aproape toate orașele din județul Brașov, și municipiul Codlea a îmbrăcat haine de sărbătoare. 200.000 de lei a plătit municipalitatea pentru toate concertele și spectacolele din luna decembrie.

142 de corpuri luminoase au fost instalate pe stâlpi de pe DN 1, 11 traversări, 13 figurine la sol – îngerași și moși de Crăciun, o figurină luminoasă pe zidul Cetății, 6.000 instalații luminoase pe brad, care are o înălțime de aproape 20 metri și care este montat chiar în mijlocul fântânii.

20 de banere luminoase și special concepute pentru Centenar au fost montate în tot municipiul. Unele instalații au fost închiriate și au costat 89.000 de lei, iar pentru cele cumpărate anul acesta s-a achitat 44.000 de lei.

Pe 15 decembrie va fi tot în centrul orașului și un concert de colinde, toate bisericile vor avea un program de sărbătoare cu invitați cunoscuți. Evenimentele de pe 15 decembrie vor avea loc la casa de cultură, după ora 18.00. Pe 21 decembrie va veni și Moș Crăciun, iar cu această ocazie sunt programate concerte susținute de Nicole Cherry și Dorian Popa. Pe 29 decembrie va avea loc și spectacol medieval tot în centrul municipiului.

În piața centrală sunt amplasate cinci căsuțe, unde se comercializează produse tradiționale și vin fiert. De Revelion va fi un spectacol cu trupa Alb-Negru și Ciro de Luca printre alții, dar și tradiționalul foc de artificii, la miezul nopții.

Foto: Casa de cultură Codlea

 

 

Articolul precedentFOTO + VIDEO Momente unice, la 50 de ani de la înființarea liceului întorsurean
Articolul următorRămân fără bani, de sărbători, însoțitorii persoanelor cu handicap grav din municipiul Brașov?