În sala de ședințe a Consiliului Local, primarul George Scripcaru i-a invitat pe jucătorii seniori și juniori ai clubului de hochei Corona, pentru a le mulțumi în cadru oficial pentru performanța extraordinară din acest sezon.

Atât seniorii de la Corona Wolves, cât și echipele de juniori U12 și U14 sunt campioni naționali la finalul sezonului. Corona Wolves a câștigat Campionatul Național de Seniori 2018, iar juniorii au câștigat la cele două categorii de vârstă, „Transilvania Hockey League“, campionatul național de hochei pentru juniori.

https://youtu.be/2njmbZcxmFY

Eu aș vrea să vă mulțumesc pentru invitație, este o onoare pentru noi, ne bucurăm foarte mult și suntem recunoscători pentru sprijinul acordat și încurajările primăriei, și ne bucurăm pentru că tocmai ne-ați asigurat că așa va fi întotdeauna. Fără sprijinul primăriei ne-ar fi extrem de greu să facem performanță“, a spus Roberto Gliga, căpitanul echipei de hochei senioria Brașovului, Corona Wolves.

Le mulțumesc antrenorilor, care au reușit să ducă echipa la un nivel atât de mare, colegilor părinților și tuturor oamenilor care au fost alături de noi“, a adăugat și Cristian Achim, care a vorbit în numele juniorilor de la Corona.

Articolul precedentAccident rutier, la Codlea
Articolul următorFOTO Sistem de deratizare folosit în premieră la Brașov