Cai morți pe marginea Drumului Național 11 (FOTO)

Priveliște macabră, în această dimineață, pe Drumul Național 11.

Doi cai morți au fost pozați de șoferii care treceau prin zonă. Unul era pe marginea drumului, în zona pasarelei situate după Hărman, spre Lunca Câlnicului. Celălalt cal mort era aproape de parcarea de la Popasul Căprioara. 

FOTO: DRDP BRAȘOV

Potrivit polițiștilor, în data de 10 mai 2019, in jurul orei 00.10, pe DN 11, la kilometrul 12+800 metri a avut loc un eveniment rutier (tamponare), in care a fost implicat un autoturism si un cal, nesupravegheat, aflat pe carosabil. In urma impactului, autoturismul a fost avariat, iar animalul a fost ranit usor. Dupa cateva minute, la kilometrul 12+850m, un barbat, in varsta de 58 ani, din mun. Sf. Gheorghe, jud. Covasna, a lovit mortal acelasi cal. De asemenea, in urma impactului, a rezultat vatamarea corporala a unei persoane, pasager in autoturism, care a fost transportata la spital. In urma cercetarilor la fata locului, s-a stabilit faptul ca animalul are un cip, urmand identificarea proprietarului. In acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.
La scurt timp, la kilometrul 10+400m, a avut loc un alt eveniment rutier, in care a fost implicat un autoturism si un alt cal, soldat cu decesul calul si avarierea autoturismului. Evenimentul rutier a fost solutionat ca tamponare.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Copil de cinci ani, cu arsuri grave, preluat de elicopterul SMURD
Articolul următorFOTO Cea mai îngrijită grădină din municipiul Brașov a fost premiată de Primărie