Brașoveni fără permis, băuți, la volanul unor mașini radiate

Pentru menţinerea siguranţei rutiere, în data de 23/24.02.2019, între orele 20.00 și 02.00, politisti din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Brașov, au desfășurat o acțiune care a vizat depistarea conducătorilor de autovehicule care conduc sub influența alcoolului, precum și constatarea altor infracțiuni sau contravenții rutiere.

Actiunea s-a desfașurat in zonele Rupea și Fagaraș, precum și în comunele arondate. Au participat 18 polițiști, care au controlat 350 de autovehicule, au constatat opt infracțiuni la regimul rutier si au reținut 3 permise de conducere. Totodată, au fost constatate 9 contravenții în valoare de aproximativ 3.300 lei. Astfel, un barbat din satul Șoarș a fost depistat conducand un autoturism cu numar de inmatriculare radiat din circulatie din data de 28.01.2018. Un alt barbat din comuna Bunesti a fost depistat in trafic, la volanul unei mașini cu numere de inmatriculare expirate din luna decembrie a anului 2018 si fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, doi tineri cu varste de 20, respectiv 23 de ani, au fost depistati in trafic conducand autoturism in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii alcooltest, rezultatul a fost de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru primul conducator auto si 0,75 mg/l pentru cel de-al doilea sofer. Un barbat in varsta de 51 ani a fost surprins la volan, desi nu poseda permis de conducere. In toate cazurile, politistii au intocmit dosare de cercetare penala.

Articolul precedentVIDEO Peste o mie de brașoveni, în stradă, chiar acum!
Articolul următorSancțiuni de 5.000 de lei, pentru evaziune fiscală, la Victoria